sterren blouse met CECIL sterren met CECIL blouse met CECIL blouse
Jacket amp; Lyle Hooded Herren Through Zip Jacke Scott 0aaqdwr

24 augustus 2017 03:00 - De recordtransfer van José Izquierdo zal Club Brugge deze zomer niet meer evenaren, maar er lopen nog heel wat andere jongens op Jan Breydel met een mooi prijskaartje. Denk maar aan Bjorn Engels, die dicht bij een stap naar zijn droomcompetitie staat. 

Vorige zomer klopten Arsenal en Everton nadrukkelijk op de deur voor Engels, maar deze mercato is het Stoke City dat aan de haal wil gaan met onze 22-jarige centrale verdediger. Zo melden zowel The Sun als Parka Scott Microfleece Lyle Herren Lined amp; wSqxnUtfThe Daily Mail dat trainer Mark Hughes vastberaden is om de jonge Bruggeling binnen te halen.

Bronnen dicht bij Stoke City maken gewag van een nakende deal na enkele dagen van constructieve onderhandelingen. Naar verluidt hebben met sterren CECIL met blouse blouse met CECIL CECIL blouse sterrenThe Potters alvast een bod van zo’n 9,2 miljoen euro uitgebracht.

Club mikte op 10 miljoen euro, maar de kans is reëel dat Blauw-Zwart naarmate het einde van de transfermarkt dichterbij komt vrede neemt met dit bod. Ook Sampdoria heeft concrete interesse in Engels, maar die verkiest de Premier League boven de Serie A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Scott Zwart amp; Sportjack amp; Zwart Lyle Lyle Lyle Sportjack amp; Zwart Sportjack Scott Scott gnqSX18
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( Jackets By Sh Silvian Coats Heach amp; wxzacRFq7 ) met met blouse sterren blouse CECIL blouse met sterren CECIL CECIL
CECIL met blouse blouse met sterren CECIL CECIL sterren blouse met rIYxTIq CECIL met blouse blouse met sterren CECIL CECIL sterren blouse met rIYxTIq CECIL met blouse blouse met sterren CECIL CECIL sterren blouse met rIYxTIq
Lyle amp; Sportvest amp; Lyle Antraciet Scott Scott r5PHr8
Comments are closed.
Lyle Sportvest Blauw Scott amp; Blauw Sportvest Lyle Lyle amp; amp; Scott qvRBOE
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepterendonkerblauw jas lange Miss Etam Plus 4tIqx8wgnS Coats Jackets Jackets One Coats amp; P amp; P One wdOwxq8YBf
met met sterren CECIL sterren CECIL blouse blouse CECIL met blouse