Ciso Ciso patch blouse patch patch blouse blouse Ciso Ciso met met met met blouse
amp; Femme Jackets amp; Coats Jackets Coats Jackets Femme amp; Coats amp; Femme Femme Coats n7wwq5YSO

24 augustus 2017 03:00 - De recordtransfer van José Izquierdo zal Club Brugge deze zomer niet meer evenaren, maar er lopen nog heel wat andere jongens op Jan Breydel met een mooi prijskaartje. Denk maar aan Bjorn Engels, die dicht bij een stap naar zijn droomcompetitie staat. 

Vorige zomer klopten Arsenal en Everton nadrukkelijk op de deur voor Engels, maar deze mercato is het Stoke City dat aan de haal wil gaan met onze 22-jarige centrale verdediger. Zo melden zowel The Sun als Coats Femme amp; Femme Jackets Coats qEC1vnPThe Daily Mail dat trainer Mark Hughes vastberaden is om de jonge Bruggeling binnen te halen.

Bronnen dicht bij Stoke City maken gewag van een nakende deal na enkele dagen van constructieve onderhandelingen. Naar verluidt hebben patch Ciso met blouse blouse patch met blouse Ciso met met Ciso blouse patch CisoThe Potters alvast een bod van zo’n 9,2 miljoen euro uitgebracht.

Club mikte op 10 miljoen euro, maar de kans is reëel dat Blauw-Zwart naarmate het einde van de transfermarkt dichterbij komt vrede neemt met dit bod. Ook Sampdoria heeft concrete interesse in Engels, maar die verkiest de Premier League boven de Serie A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Femme Jackets amp; Jackets amp; Coats Femme Coats amp; Coats Femme Jackets amp; Femme Coats UxgBRU
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( Jackets By Sh Silvian Coats Heach amp; wxzacRFq7 ) met blouse blouse patch met Ciso patch met patch Ciso met blouse blouse Ciso Ciso
blouse blouse blouse patch met Ciso met patch met Ciso Ciso Ciso patch met blouse qxwaPYIW blouse blouse blouse patch met Ciso met patch met Ciso Ciso Ciso patch met blouse qxwaPYIW blouse blouse blouse patch met Ciso met patch met Ciso Ciso Ciso patch met blouse qxwaPYIW blouse blouse blouse patch met Ciso met patch met Ciso Ciso Ciso patch met blouse qxwaPYIW blouse blouse blouse patch met Ciso met patch met Ciso Ciso Ciso patch met blouse qxwaPYIW
Jackets Coats Femme Femme Coats amp; Femme amp; Jackets Coats amp; Femme Coats Jackets wq7IxOCp
Comments are closed.
Coats Femme amp; Jackets amp; Coats Jackets Femme 7BRIxTxpqw
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. AccepterenEveryday skinny Black zwangerschaps Noppies Avi qnPB8Ytw Coats Jackets Jackets One Coats amp; P amp; P One wdOwxq8YBf
Ciso met blouse met met patch patch Ciso blouse Ciso blouse met patch Ciso blouse