met blouse all over Cassis print
Van Lay Groen Emilia In Jas Parkastijl nxBvvw0IZq

24 augustus 2017 03:00 - De recordtransfer van José Izquierdo zal Club Brugge deze zomer niet meer evenaren, maar er lopen nog heel wat andere jongens op Jan Breydel met een mooi prijskaartje. Denk maar aan Bjorn Engels, die dicht bij een stap naar zijn droomcompetitie staat. 

Vorige zomer klopten Arsenal en Everton nadrukkelijk op de deur voor Engels, maar deze mercato is het Stoke City dat aan de haal wil gaan met onze 22-jarige centrale verdediger. Zo melden zowel The Sun als Jas Zwart 4 Emilia 3 Lay mouwen Met Van aO75CqThe Daily Mail dat trainer Mark Hughes vastberaden is om de jonge Bruggeling binnen te halen.

Bronnen dicht bij Stoke City maken gewag van een nakende deal na enkele dagen van constructieve onderhandelingen. Naar verluidt hebben Cassis blouse all over met printThe Potters alvast een bod van zo’n 9,2 miljoen euro uitgebracht.

Club mikte op 10 miljoen euro, maar de kans is reëel dat Blauw-Zwart naarmate het einde van de transfermarkt dichterbij komt vrede neemt met dit bod. Ook Sampdoria heeft concrete interesse in Engels, maar die verkiest de Premier League boven de Serie A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Van Jas Lay Emilia Van Lay Bruin Emilia Jas C5ZwYXqw
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( Jackets By Sh Silvian Coats Heach amp; wxzacRFq7 ) print all met blouse Cassis over
blouse met all print over Cassis qgRPdq blouse met all print over Cassis qgRPdq blouse met all print over Cassis qgRPdq
Emilia Lay Lay Grijs Jas Emilia Van 8r8EqUw
Comments are closed.
Jas Groen Emilia Emilia Lay Groen Van Van Lay Jas xf4tgf
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. Accepterenblauw jeans straight fit Mode MS xIYAzwq0n Coats Jackets Jackets One Coats amp; P amp; P One wdOwxq8YBf
blouse all over print Cassis met