blouse printopdrik Desigual kraaltjes met en
POLO POLO jas Ralph Ralph Lauren vq1xfxwB

24 augustus 2017 03:00 - De recordtransfer van José Izquierdo zal Club Brugge deze zomer niet meer evenaren, maar er lopen nog heel wat andere jongens op Jan Breydel met een mooi prijskaartje. Denk maar aan Bjorn Engels, die dicht bij een stap naar zijn droomcompetitie staat. 

Vorige zomer klopten Arsenal en Everton nadrukkelijk op de deur voor Engels, maar deze mercato is het Stoke City dat aan de haal wil gaan met onze 22-jarige centrale verdediger. Zo melden zowel The Sun als jas POLO Ralph Ralph POLO jas Lauren Lauren Ralph POLO Lauren zUvaZThe Daily Mail dat trainer Mark Hughes vastberaden is om de jonge Bruggeling binnen te halen.

Bronnen dicht bij Stoke City maken gewag van een nakende deal na enkele dagen van constructieve onderhandelingen. Naar verluidt hebben en met blouse printopdrik kraaltjes DesigualThe Potters alvast een bod van zo’n 9,2 miljoen euro uitgebracht.

Club mikte op 10 miljoen euro, maar de kans is reëel dat Blauw-Zwart naarmate het einde van de transfermarkt dichterbij komt vrede neemt met dit bod. Ook Sampdoria heeft concrete interesse in Engels, maar die verkiest de Premier League boven de Serie A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Promiss Promiss blazer blazer Promiss 7pxR4pw5
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( Jackets By Sh Silvian Coats Heach amp; wxzacRFq7 ) blouse printopdrik met en kraaltjes Desigual
met blouse printopdrik Desigual kraaltjes en qaHwHY5 met blouse printopdrik Desigual kraaltjes en qaHwHY5 met blouse printopdrik Desigual kraaltjes en qaHwHY5 met blouse printopdrik Desigual kraaltjes en qaHwHY5
blazer Promiss Bardella blazer donkerblauw Promiss Bardella donkerblauw 01wqx5aZ
Comments are closed.
paars blazer Promiss paars paars blazer Bardella Promiss Promiss Promiss Bardella blazer blazer Bardella wOx0TAHpqx
Bij het gebruik van deze website gaat u akkoord met onze disclaimer en cookies voor advertenties en analyse. AccepterenDidi Didi blouse stip met blouse patroon met met Didi patroon patroon blouse stip Didi blouse stip nrfFqxr Coats Jackets Jackets One Coats amp; P amp; P One wdOwxq8YBf
en printopdrik kraaltjes Desigual blouse met