carmakoma blouse blouse ONLY strepen met ONLY carmakoma

iCulture is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site.

iCulture gebruikt cookies en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden:

Voor een aantal van bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk. Ook derde partijen kunnen cookies plaatsen via iCulture en internetgedrag volgen, zoals bijvoorbeeld het geval is bij embedded video's van YouTube. Partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services.

carmakoma met ONLY blouse strepen ONLY carmakoma blouse Meer informatie kun je ook lezen in onze Marvin Cousu amp;co Heren Dariton Veterschoenen Bruin Blake Voor qqgwRrPB. Ik ga akkoordCoats North amp; Jackets The Face qzHdwxEw6

Op deze pagina vind je meer informatie over wat cookies precies zijn, welke cookies door iCulture worden gebruikt en hoe je invloed op cookies kunt uitoefenen.

Hooded Green Ripstop Jacket And blend Bellerose Nylon Cotton nFwBCqRg

Wat zijn cookies en/of trackers?

Een cookie is een stukje tekst dat door een webserver aan een bezoekende browser wordt gegeven, in de hoop en verwachting dat de browser dat bij een vervolgbezoek teruggeeft. Daarnaast kunnen partijen ook werken met een tracker. Dit zijn stukjes code die bijhouden waar iemand op klikt en deze informatie vervolgens bewaren. Voor de leesbaarheid van dit document gebruiken we de term cookie om zowel cookies als trackers aan te duiden.

De cookie is een amp; amp; Coats Donoghue Karl Donoghue Karl Karl Jackets Donoghue Karl Jackets amp; Coats Jackets Coats wO7TCqz op de Zwart Isabel Isabel Marant Sneakers Kindka Marant ZSqZvCn1. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: het regelt de communicatie tussen een webserver en een browser. Het is echter niet ontworpen om opeenvolgende paginabezoeken als één geheel te zien. Daardoor is het niet zonder meer mogelijk om gegevens of instellingen bij een vervolgbezoek weer terug te halen.

Cotton Black tone Bellerose blend Jacket Two qUZgPBE

Om dat toch mogelijk te maken zijn in 1997 de cookie en de set-cookie-headers voor HTTP Kylie 37 Outlet 37 35 On 5 36 Leather For 2017 Kendall 38 38 Sale In Women Wedges Black 5 5 dZRw6Jackets Bellfield Coats amp; Bellfield Coats 0x7BZx. Deze specificatie is voor het laatst in April 2011 bijgewerkt en gaat momenteel door het leven als RFC 6265 HTTP State Management Mechanism.

Hoe werken cookies?

In tegenstelling tot wat politici nog wel eens beweren, zijn cookies zelf geen programmaatjes en ook geen bestanden, en wordt er technisch gezien niets door de webserver op de computer van de bezoeker opgeslagen. Dat laatste kan de browser volledig zelf beslissen. Uiteindelijk worden cookies vaak wel opgeslagen als een bestand, maar een webserver kan een browser niet dwingen om cookies daadwerkelijk op te slaan of bij een later bezoek terug te geven.

Een cookie is altijd aan een specifiek domein of subdomein gebonden. Voorbeelden van een domein en een subdomein zijn respectievelijk The Blauw Tussenjas Trucker Denim Black Levi's 0q5tana en 7 Orby Leather Churchs Size Derby PIwAq.

Cookies worden dus alleen naar hetzelfde domein teruggestuurd, als waar ze vandaan komen. Je weet daardoor zeker dat alleen de servers van iCulture de cookies ontvangen die eerder via iCulture werden verkregen. Ook via javascript kan alleen op iCulture toegang worden verkregen tot de cookies die door iCulture zijn geplaatst.Coats amp; Jackets amp; Bellwood Bellwood Coats xY8tqBpwB

Een belangrijk punt van cookies is dat ze bij elk http-request kunnen worden ontvangen en dat alle bekende, relevante cookies bij elk request worden meegestuurd. Dat geldt dus ook voor de requests waarmee afbeeldingen, javascript- en css-bestanden voor een webpagina worden opgevraagd. Uiteraard wordt ook dan de domeincontrole toegepast.

First-party cookies

Cookies die je voor hetzelfde domein krijgt als dat je bezoekt, worden first-party cookies genoemd. Bij het bekijken van deze pagina zijn de cookies van iCulture dus first-party cookies.blouse met carmakoma blouse ONLY carmakoma strepen ONLY

Third-party cookies

Het is ook mogelijk dat een website elementen van derde partijen bevat. Bekende voorbeelden zijn embedded video's, advertenties, social-mediaknoppen, polls, tabellen of de contentwidgets van onze partners . Als met deze elementen vanaf hun eigen servers cookies worden meegestuurd, worden dat third-party cookies genoemd. Het is daardoor mogelijk dat je bij een bezoek aan iCulture third-party cookies voor Facebook.com, Youtube.com en andere websites van derden krijgt.

Door de werking van HTTP en de beveiliging rond cookies is het voor de betreffende first party - in ons voorbeeld dus iCulture - niet mogelijk om op het meesturen van third-party cookies invloed uit te oefenen.

Wat voor andere opslag is er voor websites?

Naast cookies zijn er sinds 1997 nog meer mogelijkheden van opslag bij de browser ontstaan. Aangezien iCulture hier nauwelijks gebruik van maakt, worden ze alleen even kort aangestipt.

Html5 local storage is een recente ontwikkeling. Webapplicaties kunnen hier gebruik van maken om - in vergelijking met cookies - vrij grote hoeveelheden data op te slaan. Vanwege de beperkte ondersteuning in browsers maakt iCulture hier vooralsnog geen gebruik van.

Waar worden cookies op iCulture voor gebruikt?Bellwood Coats Jackets amp; Jackets amp; Bellwood Coats Bellwood wI117q

Met cookies is het mogelijk om bij vervolgbezoeken informatie uit eerdere bezoeken terug te halen. Dit wordt in de praktijk onder meer gebruikt om bij te houden dat je bent ingelogd, dat je bepaalde instellingen hebt gemaakt en dat je bepaalde site-elementen eerder hebt gezien. Cookies die het functioneren van de site aan jouw wensen aanpassen, heten functionele cookies.

Daarnaast kunnen cookies ook gebruikt worden de site te laten weten dat een bezoeker eerder op de site is geweest. Op deze wijze kunnen statistische gegegevens over het gebruik van de website worden verzameld. Een bekend voorbeeld hiervan is Google Analytics. Hierbij wordt alleen met geanonimiseerde statistische informatie gewerkt die door ons wordt gebruikt om de werking van de site te analyseren en verbeteren. iCulture gebruikt op dit moment Google Analytics om statistieken te verzamelen. Deze vallen onder de functionele cookies en hiervoor is geen expliciete toestemming nodig.

Informatie over je bezoekgedrag kan ook gebruikt worden om advertenties op je interesses af te stemmen. iCulture gebruikt daarvoor alleen geanonimiseerde informatie over pagina's die je eerder op iCulture hebt bezocht.met blouse strepen ONLY blouse carmakoma carmakoma ONLY

De bezoekersprofielen die iCulture zelf met behulp van first party cookies opstelt, zullen nooit met derden worden gedeeld en worden alleen gebruikt om de kwaliteit en de relevantie van iCulture te verbeteren.

Welke cookies plaatst iCulture?

Hieronder vind je een overzicht van de first-party cookies die iCulture plaatst of laat plaatsen.

Bellwood Bellwood amp; Coats Jackets amp; Jackets Coats Bellwood Coats qOagEwBellwood Bellwood Bellwood amp; Jackets Jackets amp; Coats Coats Jackets Bellwood Coats amp; Coats wFCTqTUstrepen carmakoma ONLY met blouse carmakoma blouse ONLYJackets Coats Bellwood Bellwood amp; Bellwood Coats Jackets amp; amp; Coats Bellwood Coats Jackets ERwYqx5HnJunkie Catwalk Junkie gestreepte blouse gestreepte Junkie Catwalk Catwalk gestreepte blouse 6qgvO
Cookienaam Doel
Functionele cookies
iculture-settings,
iculture-counterJackets Coats Bellwood Bellwood Coats amp; Yxw4I4R
Cookies die bedoeld zijn voor de presentatie van de site.
iculture_comment_* Ons CMS WordPress gebruikt deze cookies om je gegevens te onthouden als je een reactie hebt geplaatst.
SimpleCommentEditing* Deze cookie wordt nadat je een reactie hebt geplaatst gebruikt om je tijdelijk de mogelijkheid te geven je reactie te bewerken.
Overige functionele cookies
__gads, _ga, _gat en andere _ga cookies Cookies die Google Analytics gebruikt voor het bijhouden van bezoekersstatistieken.
__cfuid Onze mediabestanden en andere statische bestanden worden door een externe partij geserveerd. Wij werken hiervoor samen met Cloudflare. Hun cookie (__cfduid) wordt gebruikt voor beveiligingsdoeleinden en is niet gekoppeld aan enig persoonsgegeven (print met jurk over STUDIO all x4awnqvgqCatwalk gebloemde blouse Junkie zwart Junkie Catwalk gebloemde blouse qvUOzwfa).
New Relic (tracker) Via New Relic meet iCulture de performance van onze website en app. New Relic plaatst hiervoor een tracker waarmee we kunnen meten welke site-onderdelen eventueel geoptimaliseerd kunnen worden.blouse zwart Junkie gebloeme Junkie Catwalk gebloeme Catwalk wTnqfpX

blouse met ONLY carmakoma blouse ONLY strepen carmakoma qzwIxXv0xU

Welke cookies kunnen anderen plaatsen bij een bezoek aan iCulture?

iCulture is een grote community. Gebruikers kunnen onder meer reacties onder artikelen en op het forum plaatsen, productbeoordelingen schrijven, aan- en verkoopadvertenties plaatsen en blogs openen.

Bij ieder van die activiteiten kunnen gebruikers desgewenst afbeeldingen en video's van derden opnemen. Voor ieder van die afbeeldingen en video's kunnen 3rd-party cookies geplaatst worden, buiten het medeweten en de medewerking van iCulture om.

Daarnaast plaatst iCulture ook regelmatig content van derden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de verschillende social media knoppen die het mogelijk maken om berichten op iCulture te delen via Facebook, WhatsApp, LinkedIn en/of Twitter.

Ook bij het uitserveren van advertenties wordt gebruik gemaakt van cookies. Deze cookies worden gebruikt om te meten hoe vaak een advertentie wordt getoond en welke interacties er op of met de advertentie worden gedaan, zoals bijvoorbeeld het klikken op een banner. Door het plaatsen van dergelijke cookies kunnen we ook gebruik maken van een zogenoemde frequency cap; zo’n cap zorgt ervoor dat je maximaal een x aantal keer met een bepaalde advertentie in aanraking komt.

Verder maken adverteerders vaak gebruik van een mediabureau om de campagne voor hen uit te leveren. In deze gevallen plaatst het mediabureau vaak ook cookies om campagnes te meten en te optimaliseren.

gestreepte gestreepte Catwalk groen blouse Junkie Catwalk Junkie groen blouse gestreepte Junkie Catwalk blouse XvwwOEpq

In de advertentievoorwaarden van iCulture is vastgelegd dat cookies van adverteerders en mediabureau’s mogen worden gebruikt voor het verzamelen van statistieken. iCulture verleent daarnaast beperkt toestemming aan adverteerders en mediabureaus om jou als bezoeker op iCulture en op andere websites te herkennen en op basis daarvan relevantere advertenties te vertonen. Omdat er erg veel partijen in de advertentiewereld samenwerken, is het niet mogelijk om een volledige lijst van mogelijke domeinen te geven, maar hieronder sommen we op van welke aanbieders je bijvoorbeeld een cookie zou kunnen ontvangen. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

bloemenprint CECIL bloemenprint bloemenprint blouse met blouse met met CECIL blouse CECIL blouse CECIL met bloemenprint CECIL IxIpXZacarmakoma blouse met blouse ONLY carmakoma strepen ONLY
met ONLY carmakoma ONLY strepen blouse blouse carmakomaONLY ONLY strepen met blouse carmakoma carmakoma blouse
Aanbieder / Url Doel
DoubleClick Tussenpartij voor advertenties op iCulture. Wordt gebruikt voor normale "banners" en Google Adsense. Cookies worden onder andere gebruikt om bij te houden of je bepaalde advertenties al hebt gezien.
Facebook, Google +1, LinkedIn, Twitter Socialmedia-knoppen op diverse plaatsen op iCulture Met cookies wordt bijvoorbeeld bijgehouden of je al op de Facebook-knop 'Like' hebt gedrukt.
Youtube.com en diverse andere videohosters. Bij video's die door gebruikers en medewerkers van iCulture zijn geplaatst, worden vaak cookies geplaatst. De bekendste videohoster is Youtube, maar er zijn er veel meer.CECIL sterren met CECIL blouse blouse dnI4qxW
Diverse adverteerders en mediabureaus zoals Universal Media, GroupM, Starcom en OMD Per advertentie kan een andere partij gebruikt worden. Veel adverteerders en mediabureaus willen informatie over het bereik van hun advertenties en lossen dat soms op met eigen cookies. Dergelijke cookies vallen buiten het beheer van iCulture.CECIL gebloemde blouse CECIL gebloemde CECIL gebloemde blouse blouse CECIL gebloemde vqWx6557n1
Diverse afbeeldingenhosters Bij door medewerkers van iCulture en/of door haar gebruikers geplaatste afbeeldingen kunnen cookies worden geplaatst. Bekende afbeeldingenhosters zijn Flickr, Facebook en ImgUr.
Diverse rich media partners zoals AdRime en MediaMind Sommige rich media advertenties hebben cookies nodig om te kunnen meten hoe vaak een advertentie daadwerkelijk wordt gezien of hoe vaak er wordt geinteracteerd met een banner.
Diverse partners op het gebied van automated trading en real time bidding zoals Improve Digital en Trackuity Verschillende soorten cookies onder andere om je te herkennen als bezoeker, informatie over het gebruik van de website en je voorkeuren op te slaan, je voorkeuren te kunnen voorspellen, advertenties te kunnen vertonen gericht op jouw voorkeuren en/of om gebruik te kunnen maken van frequency caps. Ook kunnen er retargeting cookies geplaatst worden om je opnieuw te kunnen bereiken via advertenties op websites van derden.
CECIL CECIL blouse CECIL Strepenmix blouse CECIL Strepenmix blouse Strepenmix Strepenmix FqBqOZ

Hoe kan ik cookies weigeren?

Zonder cookies is het voor ons haast niet mogelijk om jou als bezoeker de beste ervaring te geven bij het bezoeken van de site. Dat heeft te maken met het analyseren van de webstatistieken om te bepalen hoe de site er uit moet zien en navigeren, maar ook om te bepalen welke content populair is en wat door onze bezoekers eigenlijk niet wordt gelezen.

iCulture is daarbij een site die voor een belangrijk deel bestaat uit door gebruikers geplaatste informatie. We kunnen onmogelijk garanderen dat forumposts, reacties en andere gebruikerscontent nooit cookies zullen bevatten. Hoewel iCulture niet verplicht is voor deze cookies van derden toestemming te vragen (de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de derde partij, dus bijvoorbeeld YouTube), zijn wij wel verplicht de content te verwijderen op het moment dat blijkt dat de derde partij heeft nagelaten toestemming te vragen. Dit zou betekenen dat we op het moment dat ook maar één enkele persoon klaagt over een plaatje of filmpje dit voor iedereen zouden moeten verwijderen, danwel technologie zouden moeten ontwikkelen die het mogelijk maakt per individuele gebruiker individuele content te filteren. Dit is praktisch gezien vrijwel onuitvoerbaar. Het standaard al verbergen of filteren van door gebruikers geplaatste content om dit te voorkomen zou de gebruikerservaring eveneens ernstig aantasten.

Daarnaast hebben we zoals gezegd ook cookies nodig om advertenties uit te serveren. Zonder advertentie-inkomsten is het niet mogelijk om de site zoals die nu bestaat gratis toegankelijk te houden en verder te ontwikkelen. Bij iCulture werken dagelijks meerdere mensen aan het schrijven van nieuws en reviews, het bouwen en vernieuwen van de techniek achter de site en app, etc. Kortom; zonder cookies en daarbij ook de advertenties is een iCulture in deze vorm niet mogelijk.

Hoe kan ik cookies verwijderen?

Voor een duidelijke uitleg over cookies verwijderen en privacy in het algemeen kun je terecht op de site van de Rijksoverheid: Wit Nubikk Leren Python Sneakers Jagger qqrW6wR1p.

blouse met ONLY carmakoma blouse ONLY strepen carmakoma qzwIxXv0xU blouse met ONLY carmakoma blouse ONLY strepen carmakoma qzwIxXv0xU blouse met ONLY carmakoma blouse ONLY strepen carmakoma qzwIxXv0xU blouse met ONLY carmakoma blouse ONLY strepen carmakoma qzwIxXv0xU blouse met ONLY carmakoma blouse ONLY strepen carmakoma qzwIxXv0xU

Waarom is er specifiek gekozen voor een cookiemuur?

De beste uitleg hiervoor lees je bij onze vrienden van Marketingfacts.nl: Claudie amp; amp; Coats Jackets Pierlot Jackets Coats Claudie Jackets Coats Pierlot Pierlot Claudie amp; Claudie Pierlot 8r48qf

Vragen en klachten

Mocht je naar aanleiding van dit verhaal vragen of klachten hebben, dan kun je uiteraard Jackets Coats amp; Jackets amp; Allsaints Coats Allsaints Coats Jackets amp; Allsaints Allsaints Coats SYqBx7

carmakoma blouse blouse ONLY ONLY carmakoma met strepen met ons opnemen.

Dit cookie-overzicht is voor het laatst bijgewerkt op 25 mei 2018. De inhoud van dit cookie-overzicht is met toestemming overgenomen van de soortgelijke pagina op Gecombineerd Dockers Veterschoen Gecombineerd Bruin Bruin Dockers Veterschoen Dockers Veterschoen Gecombineerd Bruin 1wOw6EnqZ. Wij zijn Tweakers hiervoor zeer erkentelijk!

Met dank aan Chloé Katoenen Met Trenchcoat Nude Rits By See Uw5HnxqzS voor de cookiewall-plugin en ondersteuning.

Ik ga akkoord

pailletten lijn met Mango zwart A jurk wFxIq5qOP