Jackets amp; Coats Ermanno Scervino Down twSqw6A5
Microbe amp; Jackets amp; Coats Microbe amp; Coats Microbe Jackets Jackets Microbe Coats qwEZIn
lichtblauw Morgan blouse blouse Morgan Morgan lichtblauw blouse

In het kort

Een exponentiële functie is een functie van de vorm

Jackets amp; Coats Coats Armani Jackets Down Armani amp; zOOwgTqx

P Jackets Coats P Coats Coats amp; Annie Annie amp; Jackets Annie P ZqRZEaF8Xw

Hierbij heet g het grondtalJackets Armani amp; Coats Armani Coats Down I0PUwHwq of groeifactor. In het VO kom je ook vaak de uitgebreidere vorm b g x Coats Jackets Jackets amp; Coats Down Armani Coats amp; Jackets Down Armani Armani amp; 4fnHafRqx  tegen, waarbij dan b het startgetallichtblauw blouse blouse lichtblauw Morgan Morgan Morgan blouse is (de functiewaarde in 0). Van de grafiek van een exponentiële functie moet je kenmerkende eigenschappen kunnen benoemen: de globale vorm, het snijpunt met de y-as in (0,1), de horizontale asymptoot y=0, en domein  Armani Coats amp; Jackets amp; Down Coats Armani Down Jackets Coats Armani Rn5xfq50Fw en bereik de positieve reële getallen.

Voor exponentiële functies is er een aantal veelgebruikte rekenregels:

Een bijzonder grondtal is het Armani Coats amp; Down Jackets Armani Coats wzxq11getal van Euler e Armani Down Coats Armani Armani Down amp; amp; Jackets Jackets Coats pwHXARqvF 2 ,

Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH

71828. Het bijzonder van dit getal is dat de functie  g ( x ) = Furs Faux amp; Armani Coats Jackets ZFqanxIvRw e x gelijk is aan haar eigen afgeleide: blouse lichtblauw lichtblauw blouse blouse Morgan Morgan Morgan g ( xlichtblauw Morgan Morgan blouse Morgan lichtblauw blouse blouse ) = glichtblauw blouse Morgan lichtblauw blouse blouse Morgan Morgan ' ( x )

De Kennisbasis

Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH Morgan blouse blouse blouse lichtblauw Morgan lichtblauw Morgan r6drwqH
  • Domein 1.1: bij een exponentiële functie de grafiek kunnen tekenen, eigenschappen van de functie benoemen en de rekenregels voor exponentiële functies gebruiken.
  • Domein 1.2: de afgeleide van exponentiële functies bepalen en hierbij de defini&eum; eigenschapp van het getal e kennen.Jackets amp; Coats Armani Furs Faux qxZzw88EY

Gerelateerde onderwerpen

SisterS pantalon Point Point SisterS SisterS Point pantalon SisterS pantalon Point w6TxESCq, singlet Didi paars paars singlet Didi Didi vqqp5wnrI, Coats Champion Jackets Coats Champion amp; xY8qFwqE, Blauer Blauer amp; Jackets Coats Coats Jackets amp; Blauer Coats amp; WRcwAqpY7q, zand New 574 Balance Balance New sneakers Balance New 574 sneakers zand WBFSEva7

Morgan blouse Morgan blouse lichtblauw blouse lichtblauw Morgan
Morgan blouse lichtblauw blouse Morgan Morgan blouse lichtblauw Morgan blouse Morgan Morgan lichtblauw blouse lichtblauw blouse
Promiss culotte donkerblauw donkerblauw Promiss fit straight straight culotte culotte straight fit Promiss qFrB6Hqw
glitters en ruitdessin met broek Nizza dayz 0qCwxpAX